Skip to main content

Bij de Pop-Up Playground is altijd iets te beleven! De leukste kinderactiviteiten in Haarlem vind je in stadsdeel Oost. Hou deze pagina of onze social media in de gaten voor updates.

Playground haarlem spelen kinderen natuurspelen wasmachine voetbal

Playground Kampen

Tijdens de schoolvakanties bieden we eendaagse en tweedaagse kampen aan voor onze Playground bengels en bazen. Dit is dé kans voor alle avonturiers om eens lekker een paar dagen te komen spelen! Voor meer informatie klik op onderstaande vakantie:

Reserveer je plek voor één van de kampen

VRIMBOKIDS

Nu dat de zomer er weer aan komt, kan Playground Haarlem haar deuren langer geopend houden! Op deze manier hoeven de kinderen niet binnen te zitten, maar kunnen ze van de VRIMBOKIDS en de leukste avonturen genieten!

Deze activiteit is van 15:30u tot 19:00 op elke 2e vrijdag van de maand.* Dus kom lekker met je ouders dansen, limonade shaken en mini pizza’s eten.

*Vanaf juni t/m september iedere vrijdag

De leukste eindejaarsafsluiting!

Op zoek naar de perfecte plek voor een klassenfeest of het leukste kinderfeestje? Sluit het schooljaar goed af bij Playground Haarlem! Het Playground Klassenfeest is al vanaf 20 kinderen te organiseren!

Hierbij kunnen de kinderen genieten van een private disco met LOCO dj, pannenkoeken bakken, COCO LOCO Kindercocktails shaken, een Escape avontuur volgen, een Silent Disco in de hut beleven en nog veel meer!

Wacht dus niet langer en boek zo snel mogelijk het tofste klassenfeest van Haarlem bij ons op de Playground!

Reserveer je leukste eindejaarsafsluiting