Skip to main content

Bouwen en maken

Bouwpakket

Bouw je eigen hut met een bouwpakket van Palènpa. Volgens een ideaal stappenplan zet je met een beetje fantasie en ruimtelijk inzicht zo je eigen houten huis in elkaar. Cool!

Lego

Bouw je mee met LEGO? Samen laten we met de gekleurde blokjes een heus museum verrijzen in Haarlem-Oost!

Creatieve producten

Leef je uit met de creatieve producten van Haarlemse ondernemingen Artie Farty en MooiZooi. Gebruik de vetste recyclematerialen om iets heel nieuws te maken.

Paspoppen

Kleed de paspoppen aan met de mooiste creaties uit de verkleedkist. Jij bent vandaag hoofd styling en mag helemaal zelf bepalen wat de beste outfit is.

Spelen en leren

Escaperoom

Kraak jij de codes en vind je de sleutel tot de uitgang? Een escape room is leuk, spannend, uitdagend en avontuurlijk voor jong en oud. Die kan dan ook niet ontbreken op Pop-Up Playground!

Boekenkas

Wurm jezelf naar binnen in het boekenhuisje en pak een lekker leesboek uit de collectie. Er is niets zo mooi als helemaal verdwijnen in een goed verhaal.

Spreekbeurt

In onze kas ligt alle informatie klaar die jij nodig hebt om je spreekbeurt te rocken. In samenwerking met drogisterij Van der Pigge en 3D Makerszone kom je bijvoorbeeld alles te weten over producten uit de natuur of creaties uit een 3D-printer.

Twister

Linkerhand op… groen! Heeft hij een snor? Een potje Twister of Wie is het? is altijd een goed idee, zeker als het een XXL variant is. Dat wordt lachen met je vader, juf of grote broer!

Stuiteren

Ga lekker stoepranden (in samenwerking met Jantje Beton), stuiter door het skippybal parcours, schommel, hinkel, hoelahoep en jeu de boules tot je erbij neervalt!

Kijken en ontdekken

Speel memory met bekende kunstenaars, bewonder de schilderijen bij Pop-Up Playground en bekijk de plattegrond met Haarlemse musea. Welke ken jij al en waar wil je wel eens naartoe? In samenwerking met Frans Hals Museum, Teylers Museum, Verwey Museum Haarlem en ABC Architectuurcentrum.

Als je tien keer van de glijbaan bent gegaan en je handen zijn zwart van de modderkeuken, dan kom je helemaal tot rust met onze houten puzzel.

Openingstijden

Woensdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00
Zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.30
In de schoolvakanties iedere dag geopend van 11.00 tot 17.30*
* Wanneer de dagen langer worden zullen we onze openingstijden verlengen

Op afspraak voor groepen, zoals scholen, BSO’s, feestjes (kinderen/volwassenen) en scoutinggroepen.

Door het jaar heen zie je verschillende thema’s voorbijkomen bij Pop-Up Playground. Er is dus altijd iets nieuws te ontdekken.

Prijzen:

Bengel tarief 1 t/m 3 jaar € 5,50
Bazen tarief 4 t/m 14 jaar € 8,95
Volwassenen gratis!

BSO / scouting / NSO  € 6,95
Volwassenen € 3,50

Kinderfeestjes € 15,00* (basispakket)
* Niet aan te vullen vanuit een Pop-Up Playground kaart.

    • Bij Pop-Up Playground kun je alleen betalen met PIN
    • De eerste limonade en een appel zijn inbegrepen bij de entree
    • Reserveren voor particulieren niet nodig
    • Gratis parkeren en goed bereikbaar per trein (station Haarlem Spaarnwoude)
    • Koffie en lekkers is verkrijgbaar bij onze buren van Tenminste Houtbaar

Heb je een vraag of wil je met een groep op een andere dag komen spelen? Stuur dan een mailtje naar speel@playgroundhaarlem.nl of bel 023 – 532 2962.

Contactgegevens

Woudplein 2A
2031 CZ Haarlem
  023 – 532 2962
  speel@playgroundhaarlem.nl

“Mijn zoontje is 4 jaar geworden en we vierden het op de Playground Haarlem. Met een goede begeleiding konden de zes jongens, spelenderwijs leren en lekker ravotten. Mijn zoontje zei aan het einde van de dag: ‘dit was mijn beste verjaardag ooit!’.

Sarah Ouwerkerk, ouder

“Samen met mijn zusje waren we een middag op de Playground Haarlem. Daar konden we lekker spelen, klimmen en klauteren. Dit was super leuk en ik wil graag snel weer terug!”

Quinty Zijlmans, kind

“Mijn dochter moet zich soms even lekker kunnen uitleven. We wonen in een flat en hebben geen tuin, daarom gaan we regelmatig naar de Playground Haarlem. Ik zie haar dan heerlijk genieten van de natuur en de vrijheid!”

Julian van Schevinghuizen, ouder

“Soms ontdek ik een nieuw kriebelbeestje op de Playground Haarlem. Die teken ik thuis dan na in mijn insectenboek. Ik heb er al 10 verzameld!”

Liv Corstiaens, kind

“Er is niets fijner dan samen met je kind buiten spelen. De Playground Haarlem biedt ontzettend veel mogelijkheden; van hutten bouwen tot speurtochten en gewoon lekker klimmen. Ik vind het net zo leuk als mijn zoontje van 8 jaar!”

Anne van Loon, ouder